IT1 - Platforma Concursuri Online

Pagina Concurs: Alice Voinescu
Status concurs: Incheiat

Materie Concurs: Romana
Avatar - mybb4eAutor concurs: Dulan Ana

- Pagina Profil
- Curriculum Vitae

Sezonul 1 (2008-11-29)

Avatar - Alice Voinescu

Concursul Alice Voinescu

 

"Less get it started!" Mai sunt doar cateva ore pana la inceperea concursului asa ca va urez inca o data SUCCES desi nu cred ca aveti prea mare nevoie intrucat subiectele sunt cum zice englezu' "piece of cake"

 

 

Pentru eventuale nelamuriri legate de concurs sau in cazul in care intampinati probleme la inscriere si in cadrul desfasurarii concursului va puteti adresa la on_line_concurs@yahoo.com pentru ajutor.

FINAL COUNTDOWN!!!! Mai sunt cateva zile pana la inceperea concursului ! Va astept sa participati ...Pentru a te inscrie  la concurs NU este necesar sa platiti TAXA DE PARTICIPARE!

 

 

ANUNT! Din cauza unei intamplari mai putin fericite am hotarat sistarea concursului pana pe data de 20DECEMBRIE.

                                 VA ROG sa scuzati aceasta mica inconvenienta aparuta...dar va promit ca am sa ma revansez, incercand sa va pun la dispozitie subiecte cat mai interesante.

                                                        VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE si  MULT SUCCES!

 

 

 

 
 
 
          IN VREMURILE DE RESTRISTE NU SE MAI CITESTE LITERATURA , SE CITESTE SPIRITUALITATE!

 

 
             HEI TU ....DA TU ...cel/cea din fata calculatorului HAI SA ITI PROPUN CEVA ...O mica PROVOCARE  .Nu vrei?Dar ce crezi ca  numai mess-ul si winamp-ul pot rula pe ecranul monitorului tau. Hai sa facem ...cum sa-l numesc ....UN SCURT TEST DE MEMORIE
 
                         Te provoc sa-ti amintesti toate acele lucruri "mai altfel" invatate la ora de romana si nu numai!
                                CE ZICI?Cu totii iubim competitiile crezi ca vei fi mai bun decat ceilalti amici ai tai care s-au inscris deja in concurs?

 

                                                                  IMPRESIONEAZA-NE OBTINAND PUNCTAJUL  MAXIM!!
 
 
          PARTICIPA si DEMOSTREAZA-TI  tie insuti ca limba romana nu mai are nicio taina in ceea ce te priveste .In cele doar 45 de minute ale concursului nu se urmareste in principal verificarea, ci  mai cu seama  reactualizarea si nu in ultimul rand completarea cunostintelor  pe care  deja le stapanesti in cadrul acestei materii.Datorita modului de abordare al celor 20 de subiecte, consider ca am obtinut reteta ideala a unei competitii utile dar si placute, ce sper sa aduca un plus cunostintelor voastre si sa va apropie si mai mult de aceasta materie.
          Cu totii ne straduim sa invatam formulele matematice sau alte limbi straine dar cu limba pe care o vorbim zilnic si in care ne exprimam cel mai adesea opinii, cea care ne apara si ne confera individualitate cum ramane?
          Poate ca niciodata nu reusim sa vorbim perfect o limba straina, cunoscandu-i toate tainele si simtindu-i cu adevarat sonoritatile si acodurile cele mai fine ....Dar oare reusim vrodata sa stim cu adevarat limba materna? Eu zic ca Nu! Demonstrati-mi voi contrariul, participand si obtinand punctajul maxim!

 

 

                                        VA UREZ SUCCES ! 

                                                                              

 

 
P.S.:TOTI participantii la acest concurs sunt adevarati castigatori, nu neaparat ai unui anumit punctaj, dar mai ales al unor noi cunostinte si dorinte de cunoast

image
© Copyright 2008 It1.ro Toate drepturile rezervate.
Pentru mai multe informatii folositi Contact.
Creat de Tutunaru Cosmin Mihai
Pagina procesata in 0.002 sec
Memorie folosita: 258 KB