IT1 - Platforma Concursuri Online

Pagina Concurs: Stefan Odobleja
Status concurs: Incheiat

Materie Concurs: Interdisciplinar
Avatar - cntraianAutor concurs: Colegiul National Traian

- Pagina Profil
- Curriculum Vitae

Sezonul 1 (2008-10-31)

Avatar - Stefan Odobleja

Concursul Stefan Odobleja

Va rugam sa scuzati inconvenientele aparute pe parcursul desfasurarii concursului. Va asiguram ca la urmatoarele etape nu ne vom mai confrunta cu situatii asemenatoare. Va multumim pentru participare si pentru intelegere. Succes in continuare, si felicitari pentru punctajele obtinute.

ATENTIE! La acest concurs s-au permis inscrierile pentru toti utilizatorii, urmand ca apoi cei care nu au achitat taxa de 15 RON pentru participare la casieria Colegiului National "Traian" sa fie scosi din clasamentul final, chiar daca in prealabil au putut participa la concurs.

Stefan Odobleja, renumit academician, autor, filozof, medic militar roman, dar nu in ultimul rand creatorul psihociberneticii si parintele ciberneticii generalizate si-a reprezentat stiinta, poezia si filozofia sub forma trinitatii preocuparilor sale de o viata.

Ca semn de aleasa recunoastere fata de intreaga sa opera, fata de pozitia sa unica de precursor mondial al psihologiei consonantiste si a ciberneticii, Colegiul National „Traian” organizeaza concursul ce-i poarta numele la implinirea a 30 de ani de la decesul acestui adevarat savant roman.
 

Concursul a fost initiat de Colegiul  National "Traian" reprezentat prin Prof. Dr. Manuela Suzy Prajea directorul si CRIFST de pe langa Academia Romana sub comitetul Mehedinti reprezentat de prof. Mircea Samfirescu secretar si prof. dr. Tudor Ratoi presedinte.

Organizarea s-a facut la insistentele doamnei Liliana Ursu Hinoveanu absolventa a Colegiului National "Traian", redactor la Radio Craiova si in deosebi a domnului Ilarie Hinoveanu poet si eseist, fost director al revistei de cultura "Ramuri" si infocat Odoblejist.

Au contribuit cu selectarea subiectelor si probleme organizatorice membrii catedrei de fizica: Prof. Vasilescu Mihai, Prof. Mircea Samfirescu, Prof. Barneanu Iancu, Prof. Carapencea Vali, Prof. Voicu Emil si laborant Ciobotea Eleonora; membrii catedrei de chimie: Prof. Ianosi Ion, Prof Eugen Lugoj; catedrei de biologie: Prof. Cornelia Nistor, Prof. Ioana Popescu si Prof. Harcau cristian; catedrei de informatica: Prof. Pit-Rada Vasile, Prof. Zagara Gabriela.

Regulamentul de Organizare si Desfasurare

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de Colegiul National "Traian", cu sediul in b-dul Carol I, nr. 6, Drobeta Turnu Severin, Judetul Mehedinti, reprezentat de profesor doctor Manuela Suzy Prajea, in calitate de Director (denumit in continuare"Organizator").

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos.

Regulamentul este intocmit de organizator si va fi facut public prin intermediul acestei pagini. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa ce acestea vor fi modificate pe aceasta pagina.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se poate desfasura pe intreg teritoriul Romaniei. La solicitarea scrisa a elevilor, profesorilor sau parintilor din alte state, subiectele vor fi traduse in limbi de circulatie internationala sau regionala, si elevii din aceste state pot participa la concurs in aceleasi conditii ca si elevii romani.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 31 octombrie 2008 si va dura doua ore incepand cu orele 11:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului regulament. Se paote relua concursul in fiecare an la datele care vor fi comunicate de organizator, in mai multe etape daca este necesar.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Participantii la concurs trebuie sa aibe un cont creeat pe acest site, dupa care sa achite la casieria Organizatorului taxa de inscriere in valoare de 15 RON. La inscriere trebuie sa mentioneze numele de utilizator creeat de participant pe acest site, cat si anul de stiudiu in care se afla, cu conditia sa nu depaseasca varsta maxima legala admisa de regulamentul scolar.

Concursul se va desfasura astfel:

- in fiecare an scolar, la fiecare etapa, participantii vor trebui sa raspunda unui set de intrebari din domeniul Fizicii, Chimiei, Biologiei, si Informaticii, fiecare intrebare avand mai multe variante de raspunsa, din care unul singur este corect.

- fiecare raspuns corect va fi punctat cu 10 puncte.

- fiecare participant la concurs va putea raspunde la intrebari o singura data, identificarea facandu-se pe baza de user si parola. Pentru fiecare, participarea la concurs, insemnand raspunsuri la toate intrebarile din fiecare etapa.

- pe toata durata concursului va fi afisat pe acest site clasamentul intermediar pentru fiecare etapa.

- concursul se desfasoare pe doua sectiuni: juniori respectiv seniori, bibliografia fiind cea pentru Olimpiada de Astronomie.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti participantii vor primi diplome de participare. Concurentii pot fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul pentru creeare cont pe site. De asemenea, numele lor vor fi postate pe site. Se vor acorda premii conform regulamentului de la O.N.F. Daca un castigator a furnizat date eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-o perioada de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi reportat pentru urmatoarea etapa/concurs.

Pentru acordarea premiilor, organizatorul accepta sponsorizari neconditionate.

Premiile se vor acorda in cadru festiv, de catre Organizator in sala "Robert Schuman" la Colegiul National "Traian" din Drobeta Turnu Severin dupa o saptamana de la desfasurarea concursului.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de organizator prin prezentul regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii. Organizatorul nu este obligat sa acorde premii daca nu se realizeaza fondurile corespunzatoare.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor elevilor indiferent de clasa, cu exceptia copiilor propunatorilor de subiecte.

Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto si video de catre organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestui concurs. Lista cu participantii, cat si clasamentul concursului poate fi vazuta in clasamentul concursului de pe pagina acestui concurs

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.it1.ro , participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru publicitate si marketing.


image
© Copyright 2008 It1.ro Toate drepturile rezervate.
Pentru mai multe informatii folositi Contact.
Creat de Tutunaru Cosmin Mihai
Pagina procesata in 0.002 sec
Memorie folosita: 256 KB